GAVÀ

– La ciutat porta massa anys governada pel mateix partit. Calen energies i idees noves a l’Ajuntament de Gavà. Cal un gir valent i responsable cap a polítiques més avançades. Alguns dels problemes que pateix Gavà no se solucionen per falta d’iniciativa política.
– Estem construint un moviment popular, de base, que parteixi de la participació ciutadana en els assumptes públics de la Ciutat. Per això, apostem per la implicació de tothom en la vida pública, a través de mecanismes d’impuls a la democràcia directa.
– Els eixos del nostre programa seran
     -Economia productiva, social i cooperativa, (indústria, comerç, agricultura), millora al transport públic
     -Serveis públics: habitatge social assequible expropiant els bancs amb pisos buits, potenciació de sanitat, educació i atenció als sectors vulnerables i la recolzar cultura popular i l’esport de base.
     – Ecología: nou model territorial que preservi les zones agrícoles i naturals aturant l’especulació, remunicipalització del servei d’aigua, lluita contra la crisi ambiental.
     – Igualtat: Recursos municipals per a eliminar la violència masclista, la LGTBIfòbia i les discriminacions de les dones i col·lectius desafavorits.

Desenvolupar aquestes propostes depèn de tu! Tenim moltes idees, però amb tu anirem molt més lluny. Implica’t en la transformació de Gavà!

www.000webhost.com