QUI SOM?

Som persones gavanenques com tu, treballadores, emprenedores, estudiants, jubilades… gent comuna, però que no es resigna davant la injustícia. Som republicans, ecologistes, lluitem contra el masclisme i el patriarcat.

Som persones gavanenques com tu, treballadores, emprenedores, estudiants, jubilades… gent comuna, però que no es resigna davant la injustícia.

Som republicans, ecologistes, lluitem contra el masclisme i el patriarcat

Denunciem els poderosos que controlen l’economia, els mitjans de comunicació i l’aparell de l’Estat. No hi ha escassedat, hi ha desigualtat.

El racisme i el feixisme s’han de denunciar. Per frenar els discursos xenòfobs cal combatre les causes de les desigualtats que porten a migrar a moltes persones: volem que al nostre país hi hagi més qualitat de vida, més treball, més benestar, però també lluitem contra l’explotació de persones als països espoliats i la devastació de la natura per l’avarícia econòmica: moltes migracions són per causes ambientals!

Denunciem la nova bombolla especulativa amb l’habitatge que porta a moltes famílies a no poder tenir casa o viure passant penúries, mentre uns pocs s’enriqueixen exageradament.
més i millors serveis

Denunciem el gravíssim retrocés en drets i llibertats públiques a l’Estat Espanyol: censura, persecució a les veus dissidents (cantants, actors, titellaires), criminalització de la protesta, judicialització de la política a través del Tribunal Constitucional, etc.

Estem a favor del dret a decidir de tots els pobles: Catalunya ha de decidir el seu futur lliurement, i s’ha de fer lliurement: en referèndum vinculant, i acceptant la voluntat de la majoria.

Denunciem les dretes espanyoles (PP, C’s i VOX) i catalanes (Convergència/PDCat/Junts xCat) per governar a favor de les elits a costa de les classes populars. Estan utilitzant el conflicte polític per a portar-lo al terreny de l’enfrontament entre pobles, entre identitats. A Gavà, i a Catalunya, hi caben persones de totes les identitats i idiomes materns.

Som la força política agermanada amb les ciutats del canvi com Barcelona (amb Ada Colau) o Madrid (amb Maneula Carmena) que estan demostrant que una altra forma de governar és possible.

www.000webhost.com